Gość thetox Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Hej Czy istnieje taki gotowy obraz sytemu, mianowicie chodzi mi o to ze jak mam sobie kupiony vps w firmie to tam jest panel zarządzania gdzie szybko możemy postawić na czysto system trwa to dosłownie chwile. Bawię się na virtualboxie, i jak coś sknocę mocno to wymaga to na nowo postawienia systemu, a ze moje łącze do najszybszych nie należy to trochę to tez trwa, czy istnieje taki gotowy już obraz szybkiej instalacji czy coś w tym stylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Zrobić sobie obraz / zrzut / templatkę systemu zaraz po instalacji i aktualizacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 A virtualbox to odczyta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsek 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Wystarczy utworzyć kopię czystego systemu (chwile po instalacji), a później przy tworzeniu nowej maszyny podać do niego ścieżkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Dokładnie stworzyć obraz czystego systemu, a jak cos zepsujesz to tylko odczytujesz obraz i gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dentarg 46 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Albo centos + kickstart. Nowy system w 5 minut (10 minut z automatycznym updatem wszystkich paczek). Po instalacji masz kickstarta w /root nazywa sie anaconda-ks.cfg z jego pomocą możesz wykonać kolejną instalację. pzdr, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach