MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2014 Czołem! Na wstępnie zaznaczam, że jestem świadomy, że to nie forum motoryzacyjne czy o jakimś audio, ale wiem także, że na forum o ścisłej tematyce znajdują się także ludzie z różnymi zainteresowaniami. A już na pewno większa część tej społeczności posiada własny samochód. Po tym krótkim wstępie chciałbym Wam przedstawić niecodzienną licytację (chociaż pewny nie jestem czy taka niecodzienna...). Chodzi o głośniki firmy InterFire, które posiadam (już niedługo). Każdy z nich mierzy 10 cali, a moc każdego to aż 700 Watt. Dlaczego wspomniałem na wstępie o motoryzacji i samochodach - ktoś zapyta. Ano z prostej przyczyny. Jak mi wiadomo głośniki te są przeznaczone do car-audio do skrzyń basowych tj. subwooferów. Sądzę jednak że nadałyby się także w warunkach domowych, coby blokiem zatrząść z rana. Licytacja zaczęła się od złotówki, bo nie siedzę w tym i nie orientuje się kompletnie w cenach, także nie pytajcie ile za nie oczekuję - ile ktoś będzie w stanie zapłacić tyle wezmę. Szczegóły: http://allegro.pl/glosniki-interfire-700-watt-10-subwoofer-i3955918168.html Jeżeli ktoś z tutejszych się zdecyduje wziąć udział w licytacji, to szczerze życzę powodzenia! Zdjęcie (reszta na allegro) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2014 z tymi 700 watami to mnie rozbawiłeś ja bym za to więcej jak 70zł nie dał ale życzę powodzenia w sprzedaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 (edytowany) Nie wiem, nie znam się. Napisałem to co było napisane na głośnikach... A jeśli zalicytujesz, to może faktycznie więcej, niż 70zł nie dasz. Edytowano Luty 9, 2014 przez MazuLuka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach