w00jt 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2014 Witajcie sytuacja: exim/directadmin/roundcube czy znacie jakieś sprawdzone/gotowe rozwiązania oparte na być może API directadmina lub działającym pluginie do roundcuba które to umożliwi wybranym klientom dostęp do strony(lub też w inny sposób) gdzie ustawić będzie można wiadomości wakacyjne / autoresponder bez konieczności logowania sie do panelu klienta DA ? ewentualnie ile kosztowałoby napisanie takiego skryptu (rozumiem że współpracującego z API i chyba kluczami logowania) dzięki z góry Wojtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2014 Chodzi Ci oto, by przez roundcube mogli sobie ustawić autoresponder? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w00jt 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2014 TAK, może być przez roundcuba albo może przez innną "stronkę" logując się na zadany login/hasło dla danej domeny lub bezpośrednio na swoj login/hasło od poczty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2014 http://forum.directadmin.com/showthread.php?t=22715 i można dostosować bardziej do sziebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w00jt 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2014 regdos - dzięki, ale to jest plugin do DA z tego co widzę a ja własnie jak ognia unikać chcę dawania userom pocztowym dostępu do panelu DA może inaczej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2014 Po zainstalowaniu tego pluginu masz dostęp do strony bez logowania do DA, tylko mail + hasło do skrzynki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2014 regdos - dzięki, ale to jest plugin do DA z tego co widzę a ja własnie jak ognia unikać chcę dawania userom pocztowym dostępu do panelu DA może inaczej ? Zainstaluj i sprawdź, jest tak jak chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach