Hurin 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2014 Witajcie posiadam domene w 1and1.pl niedługo miała mi wygasnąć i teraz widze ze została przedłużona na dodatkowy rok za darmo to jest jakaś promocja czy tak w 1and1 każda domena ma ? ; - ) Domena : ts3pro.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2014 A nie miałeś jej w promocji darmowej domeny na 2 lata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hurin 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2014 (edytowany) Nie bo w dns.pl patrzylem i pisalo jeszcze 2/3 dni temu ze wygasa 2014 a w sumie to juz nie wiem bo 1 domena z tego okresu juz mi wygasla a w tym samym terminie prawie rejestrowalem <_> Edytowano Luty 5, 2014 przez Hurin (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 5, 2014 Jak nie napisałeś wypowiedzenia to pewnie fakturka przyjdzie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2014 Jak nie napisałeś wypowiedzenia to pewnie fakturka przyjdzie ;-)A od kiedy to rejestrator bez wyraźnej deklaracji woli może przedłużać domenę w imieniu klienta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2014 w 1and1 wszystko możliwe:) Autor poczytaj regulamin albo wygogluj podobne tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola_DM 3 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2014 Sam NASK przecież z tego co pamiętam przedłuża domeny swoim klientom, jeżeli nie przeslą wypowiedzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hurin 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2014 Sam NASK przecież z tego co pamiętam przedłuża domeny swoim klientom, jeżeli nie przeslą wypowiedzenia. Pierwsze słysze mi tam domene moga co roku przedłużać za free Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola_DM 3 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2014 (edytowany) Za free to ja tez nie pogardze a swoją drogą to niektórzy tak właśnie robią, że domeny mają status AUTORENEW, np. KeySystems i dopóki sam tego nie wyłączysz to domena odnawia się z automatu. Nie wiem czy 1&1 takie coś praktykuje aczkolwiek można spodziewać się wszystkiego.. Edytowano Luty 6, 2014 przez Ola_DM (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hurin 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2014 (edytowany) Szczegóły umowy Pakiet : 1&1 Domeny Numer umowy : 42864xxx Umowa ważna od : 2013-02-01 Okres obowiązywania umowy : 2014-01-30 W tym panelu 1and1 nic wiecej szczegolnego nie pisze ani na emailu nic nie ma Edytowano Luty 6, 2014 przez Hurin (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola_DM 3 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2014 A czy w treści umowy nie ma zapisu, że w razie niezłożenia pisemnego wypowiedzenia umowa przechodzi na czas nieokreślony? Jak to się mówi diabeł tkwi w szczegółach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hurin 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2014 (edytowany) Mówi sie też miej wyje.... skoro dają za darmo xd Btw. dobra juz wiecej nie bede nad ta domena rozmyślał może pozostanie do tego 2015 jak nie to gorzej, dzieki za przyłączenie sie do dyskusji Edytowano Luty 6, 2014 przez Hurin (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stanlej 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2014 Ola_DM ma rację w 1%1 trzeba samemu napisać taką deklarację. wiem bo kolega miał podobny problem. wypowiedzenie pisze się do nich 2 tygodnie przed okresem końca ważności domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2014 Myślę, że to rozwieje wszelkie wątpliwości: Witamy serdecznie,dziękujemy za wiadomość.Uprzejmie informuję, iż wypowiedzenia dokonać można pisemnie na 14 dni przed zakończeniem umowy na adres wypowiedzenia@1and1.pl.Brak opłaty za fakturę pro - forma oraz zignorowanie kolejnych przypomnień o niedokonanej płatności skutkuje również wypowiedzeniem umowy.Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia.Milena BorusZespół Hosting 1&11&1 Internet Sp. z o.o. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2014 Ola_DM ma rację w 1%1 trzeba samemu napisać taką deklarację. wiem bo kolega miał podobny problem. wypowiedzenie pisze się do nich 2 tygodnie przed okresem końca ważności domeny Nie pleć bzdur, dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stanlej 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 (edytowany) Uprzejmie informuję, iż wypowiedzenia dokonać można pisemnie na 14 dni przed zakończeniem umowy na adres wypowiedzenia@1and1.pl. ja widać pisałem dobrze o 2 tygodniowym okresie wypowiedzenia. więc nie wiem o co chodzi ? ale ok Edytowano Luty 9, 2014 przez stanlej (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach