qwertyu 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2014 (edytowany) Witam Poszukuję darmowego hostingu bez reklam pod domenę .pl, amxbans oraz sklepik automatyczny. Edytowano Luty 4, 2014 przez qwertyu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2014 Witam Poszukuję darmowego hostingu bez reklam pod domenę .pl, amxbans oraz sklepik automatyczny. www.Ct8.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2014 https://backupftp.pl/darmowe.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2014 Ct8 nie polecam. Ostatnio jak zerkałem na pracę panelu to były problemy po usunięciu bazy danych - o ile dobrze pamiętam po jej usunięciu nie dało się utworzyć nowej. Chyba były jeszcze jakieś inne problemy, ale to już niepotwierdzone przeze mnie informacje (od znajomych). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2014 Witam, Jeśli nie generujesz dużego obciążenia mogę Ci hostować stronkę na swoim vps w zamian za reklamę mojego forum. Zgłoś się na PW jeśli jesteś zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach