kajak8 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2014 Witam,zlecę konfigurację routera (Netia Spot) - zależy mi na :- możliwości podłączenia zdalnego - możliwości podłączenia poprzez TCPdla dwóch komputerów sieci wewnętrzej - oczywiście w obu powyższych przypadkach chodzi o połączenie z zewnątrz, np.:mojadreszewnetrzny:1111 - dla 1 komputeramojadreszewnetrzny:2222 - dla 2 komputeraOczywiście z zewnątrz.Problem zmiennego ip rozwiązałem no-ip.comKomputery o których mowa stoją na linuksie, możliwe że z czasem będą dodatkowe komputery z koniecznością wystawienia ich na zewnątrz, dlatego potrzebna będzie instrukcja jak w przyszłości dokonać konfiguracji kolejnego komputera.Do jednego z komputerów jest dostęp zdalny - z niego można dostać się do routera.Zależy mi na czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2014 Napisz na PW. Chyba wiem o co Ci chodzi - spróbuję pomóc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajak8 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2014 Poszło PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach