Photros 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2014 Witam mam problem z panelem ponieważ po wgraniu panelu + demona na 1 vps (na testy) nie mogę dodać maszyny tzn. dodaje sie do bazy ale przestaje się wyświetlać stopka strony + w liście maszyn się nie pokazuje do tego strony serwery też nie wyświetla nie wiem o co chodzi. Jeżeli ktoś może to proszę o pomoc. Dodam że mam serwer www innym hoście i jak tam wgrałem wszystko było ok po za tym że nie chciał się połaczyć z maszyną i napisane jest że demon jest offline a jest właczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2014 Jaki panel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Photros 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2014 gamepanel.eu kiedyś był podejrzewany o kopie revo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2014 Niestety nie pomogę Ci w tym przypadku. Zainteresuj się OpenGamePanelem albo BrightGamePanelem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach