Mac 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2006 http://nazwa.pl/hosting.php?np=1 W skrocie Pakiet Active to teraz 2 razy wiecej, czyli 600 GB a ActivePro 1200 GB. Fajne warunki, co na to hosterzy w USA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2006 jesli zalozymy ze wszedzie ceny podawane sa w rozliczeniu rocznym (lub wiecej) to tu wychodzi: 600gb za 300zl+50zł+vat za 1.5 roku co tak naprawde nie ma specjalnego z mojego punktu widzenia znaczenia bo nawet tych wczesniejszych 300gb w calosci nie wykorzysywalem a za to drazni mnie u nich kilka rzeczy wiec chocby dali 12121212gb rocznie za ta sama cene to i tak sie wkrotce wynosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2006 A mi oferta się podoba.. i serwery też.. ale tego "50zł + VAT" nie można porównywać z innymi ofertami.. bo to tylko przez pierwsze pół roku.. to czysty marketing.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2006 heh co kto lubi , ja pobadalem progreso (za twoja namowa zreszta ) i niedlugo robie przesiadke, jak bede mial chwile wolna zeby to wszytko poprzenosic co do ceny 50zl , jedni nazwa to marketingiem inni upieksznaiem , ja mowie delikatnie "sciemnianie" glownie chodzi o to zeby nalapac klientow ilu sie da a potem wiekszosci z nich "gdy czeny wroca do normy" nie bedzie chcialo sie przenosic wiec zostana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2006 baldhorse.. a co nie tak z progreso? podziel się : ) bo ja tam w sumie nic "na maksa" nie postawiłem heh.. lada chwila będą tam zmiany... mysle, ze kogo stac na pozostanie to wybierze jakosc i pozostanie.. a kogo nie bedzie stac to i tak bedzie musial sie przeniesc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2006 sponsi ja wlasnie bede olewal nazwe na rzecz progreso choc musze przyznac ze zmartwilo mnie to zamieszanie z wydawaniem kodow do transferu domen za "Kase" i to firma z ktora progreso jest na "ty" :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2006 choc musze przyznac ze zmartwilo mnie to zamieszanie z wydawaniem kodow do transferu domen za "Kase" i to firma z ktora progreso jest na "ty" :/ Spokojnie, nie pozwolimy i nie dopuscimy do sytuacji w ktorej nasi uzytkownicy musieliby placic za wydanie kodu AUTHINFO, bo to niezgodne chociazby z zasadami wspolpracy partnerow z NASKiem. Nie ma obawy! pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach