PatrykTV 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2014 (edytowany) Witam , chciał bym zareklamować swój serwer TS3 , ale kompletnie nie wiem gdzie , czy znacie jakie kolwiek strony z grami lub coś innego na którym mógł bym wykupić reklamę ?Z góry dzięki . Edytowano Styczeń 30, 2014 przez PatrykTV (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2014 Adwords. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PatrykTV 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2014 Bardzie chodzi mi tu o strone z serwerownia z cs i innymi grami , na której przyjmują reklamy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcd 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2014 A może sprobuj na łowcach gier? Tam jest duzo graczy (lowcygier.pl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PatrykTV 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2014 Bez przesady aż tak daleko to nie, po za tym oni nie przyjmują reklam . Chodzi mi tu o takie strony jak http://metin2mod.tk/ Tylko że on już nie ma miejsc . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2014 Idź z tym na gamehostingtalk.pl, trafiłeś na złe forum po takie rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PatrykTV 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2014 Myślałem że to piaskownica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2014 A czy myślisz, że właściciele tutejszych firm mają na głowie swoje serwery teamspeak które musza reklamować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2014 Bardzie chodzi mi tu o strone z serwerownia z cs i innymi grami , na której przyjmują reklamy . juvenito Ci dobrze podpowiedział. Na adtaily.pl masz wyszukiwarkę stron. Wyszukaj sobie po frazie "serwery cs" i reklamuj na takich forach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2014 Nie wiem co da reklama serwerów csa na stronie z innymi serwerami csa.. Znajdź coś fajnego, sam przyciągnij ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2014 Może wybierz się do agencji reklamowej, która pomoże ci to rozreklamować w sieci. Jakbyś się zdecydował to w http://www.proestatesolution.pl/ mają właśnie usługi związane z internetem. Zrobią ci stronę www, kampania marketingową w internecie, w mediach społecznościowych czy nawet aplikacje internetową. Coś się na pewno znajdzie dla ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2014 Może zamiast reklamy zainwestuj w pozycjonowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrula 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2014 chyba pozycjonowanie faktycznie jest bardziej opłacalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
impala 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2014 Agencja reklamowa? Przy tak niszowym produkcie to albo oznacza wielki sukces za wielkie pieniadze albo pieniądze wyrzucone w błoto. Mało która agencja "złapie" ten produkt. Pozycjonowanie plus jakaś forma programu partnerskiego albo faktyczniw adwords. Ile masz budżetu na reklamę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach