miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2014 Witam.Od kilku dobrych godzin borykam sie z problemem nie wyświetlania wyniku z ftp_rawlist...Na serwerze php 5.4, w php.ini nic nie zmieniałem, wujek google mi nie chce pomóc - wszystkie wyniki z 2003-2005 roku i nic w nich ciekawego nie znalazłem, z góry dzięki za wskazówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likufanele 77 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2014 Co to dokładnie znaczy "borykam sie z problemem nie wyświetlania wyniku z ftp_rawlist"... Zapodaj jakiś przykładowy kod który ci nie działa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2014 Tzn. że chce odpalić webftp ( np. net2ftp ), i nie moge sie połaczyć po prostu z wpisanym hostem, a drugi skrypt ( autorski ), w ktorym wykorzystane jest wlasnie rawlist nie wyswietla wyników, więc chyba właśnie w tym jest problem, na innym serwerze wszystko działa poprawnie :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach