VenoxSkC 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2014 Witam czy istnieje któryś z nich w wersji darmowej . Szukałem w google , ale niestety na próżno . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2014 Nie znajdziesz nic darmowego..Zależy jeszcze do czego to ma służyć. Zobacz panel od C0m4ra. "Minipanel by C0m4r"Obsługuje ts3 i cs'a Służy jedynie do włączenia / wyłączenia / restartu serwera, nic więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArabSmall 118 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2014 (edytowany) GamePanelX http://www.gamepanelx.com/ Tylko nie wiem jak z aktualizacjami (czytałem, że autor już nie aktualizuje panelu, ale na forum się udziela). Darmowy, rozbudowany panel. Edytowano Styczeń 28, 2014 przez ArabSmall (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2014 OpenGamePanel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach