Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2014 Po raz kolejne WHT.global odbywa się w Europa Park w Niemczech, tym razem zapraszamy wszystkich do darmowej rejestracji (o wartości 349 Euro). Jako partner medialny mamy kod: MEX12NP Więcej o imprezie: http://www.worldhostingdays.com/eng/index.php Formularz rejestracji, z kodem: http://www.worldhostingdays.com/eng/visitors-registration.php?code=MEX12NP Czy ktoś już wie, że jedzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2014 Wybiera się ktoś? Wiem, że napewno ATMAN jedzie, będą mieć swoje stoisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LANcaster (kotkowicz.pl) 52 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 Bawią mnie te darmowe rejestracje na WHD. W zasadzie nie znam chyba nikogo, kto kiedykolwiek by zapłacił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2014 Spokojnie, wystawcy nadrabiają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2014 (edytowany) Trochę daleko, drugi koniec Niemiec. Co w tym roku z ciekawych imprez informatycznych będzie w PL? Edytowano Luty 24, 2014 przez HaPe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 24, 2014 Będą jakieś imprezy po imprezach informatycznych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 24, 2014 HaPe jak byś przyjechał do Warszawy to można grilla zorganizować jak się trochę cieplej zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 24, 2014 Zawsze jest impreza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2014 (edytowany) Emil, z tym to kłopotu nie ma. Mam bezpośrednie autokary z miasta do Wawy, kwestia zorganizować jakiś nocleg i byle mieć jakieś wolne lub luźniejszy okres, bo obecnie szkoła i nieco zawodowych, przez co zbytnio staram się nie opuszczać Edytowano Luty 24, 2014 przez HaPe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 24, 2014 Nocleg to nie problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seoway 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2014 Ktoś się wybiera? Ja jadę ze znajomym pociągiem z Frankfurtu nad Odrą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2014 Trochę późno komunikujesz, że jednak ktoś jedzie Temat miesiąc martwy leżał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2014 (edytowany) Z tego co wiem będzie sporo osób z Polski. Edytowano Marzec 31, 2014 przez lucaspl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach