IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2014 (edytowany) Cześć. Czy ktoś z was używa serwera z host1free jako teamspeaka3? Ile slotów może się na nim zmieścić? Coś takiego ma w ogóle sens (pod względem uptime i zmian łącza)? Proszę o nieodsyłanie mnie na GHT, bo jestem pewny że tutaj o wiele więcej osób takie serwery posiada i jest w stanie udzielić mi rzeczowej odpowiedzi. Edytowano Styczeń 27, 2014 przez IceBeast (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2014 Nie wiem jak teraz to wygląda,ale ostatnio było to bardzo niestabilne pod względem dostępności łącz i serwer TS po prostu wyrzucał ludzi. Radzę się rozejrzeć za czymś innym. No chyba ze chcesz serwer dla 10 osob okazyjnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2014 O ile pamietam to łącze było lub jest nadal 1mbit wi3c nie polecam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2014 Ech, można zamknać - nie doczytałem i mi zablokowali konto za postawienie squida... Dzięki za pomoc wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach