kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Witajcie,Mam pewien problem, chodzi o to, że potrzebuje etui do samsunga s3, tylko sęk w tym, że chciałbym aby ono było silikonowe / żelowe, ale miękkie. Bo na allegro jest pełno takich po 9zł itd, ale to gowno chroni, bo po 1 jest twarde, a po 2 to bardziej niszczy telefon, bo go rysuje (miałem juz to na neo v i tylna klapka to śmietnik).Jest mnogo tego wszystkiego i nie wiem co wybrać.Ktoś wie coś może na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 (miałem juz to na neo v i tylna klapka to śmietnik). W neo czy masz pokrowiec czy nie - tylna klapka to będzie śmietnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 W neo czy masz pokrowiec czy nie - tylna klapka to będzie śmietnik Ahahahhahah, no ta. Trafiles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2014 Ja mam silikonowe etui do s3 i go nie używam napisz PW to się dogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pushpull 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2014 Przeczytałem najpierw "męskie" etui już sie przestraszyłem, że to jakieś gender wchodzi w grę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach