rychupro 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Witam Poszukuję serwera VPS pod maly serwer teamspeak3 oraz stronke. Obecnie mam serwer z mintshost.pl lecz z ich uslug nie jestem zadowolony. Moj budzet to 30-50zl/m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Nie wiem jaki ruch generuje strona oraz jakie masz zapotrzebowania ale szczerzę z głębi serca mogę polecić, firmę BIZNES-HOST.PL. Wybierz ich na pewno się nie zawiedziesz obiecuję . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Jaka strona, przewidujesz ddos'y na ts'a? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rychupro 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Mała strona , jakies 100 wejść dziennie. Nie przewiduje żadnych ataków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Domyślam się, że w MintsHost usługi postawione masz na OpenVZ, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rychupro 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Jesli pasuje Ci francja to z ochrona ddos http://www.online.net/en/dedicated-server/dedibox-scg2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Nie wiem jaki ruch generuje strona oraz jakie masz zapotrzebowania ale szczerzę z głębi serca mogę polecić, firmę BIZNES-HOST.PL. Wybierz ich na pewno się nie zawiedziesz obiecuję .Mintshost.pl jest marka bh;) Jest to ta sama serwerownia lecz dwa inne swiaty jezeli chodzi podejście do klienta.I na przyszłość nie obiecuj tak bo możesz mieć niemiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2014 Przecież napisał, że poleca BH, a nie MH O_o. Rychu, miałem podobne problemy, jak nie ten sam. Rozmawiałeś z supportem MH? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach