SoundPlayer 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Witam Mam do was prośbę. Jakie znacie hostingi które obsługują płatność sms ? Oraz 2 sprawa. Istnieje jakiś Polski hosting który posiada serwery w Holandii ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Sporo firm posiada płatności sms. hekko.pl biznes-host.pl mintshost.pl exone.pl no naprawdę jest tego masa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Ahh.. Te czasy.. Zerknij na proserwer.pl : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SoundPlayer 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 (edytowany) Potrzebuję po prostu listę Jest mi potrzebna do tabelki informacyjnej Edytowano Styczeń 26, 2014 przez SoundPlayer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 hekko.pl biznes-host.pl mintshost.pl exone.pl proserwer.pl hitme.net.pl netdc.pl unixstorm.org prohost.pl serv4web.pl ultimahost.pl webd.pl webserwer.pl jee.pl slaskdatacenter.pl ? csdc.pl blutu.pl hostit.pl internalhost.pl boo.pl Do wyboru do koloru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 netdc.pl slaskdatacenter.pl ? csdc.pl Do wyboru do koloru Zanim coś napiszesz to wypadało by to sprawdzić bo te firmy na 100% nie mają płatności sms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 (...) Oraz 2 sprawa. Istnieje jakiś Polski hosting który posiada serwery w Holandii ? Jeśli chodzi o współdzielony, to znam CBA.pl. I też posiada możliwość płatności przez SMS (za wyłączenie reklam i dodanie kilku innych opcji niedostępnych w wersji całkowicie darmowej). : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 @Rafox, SMS będą jeszcze tego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 @Rafox, SMS będą jeszcze tego wieczoru Ale nie ma i nie było. Więc nie rozumiem po co podaje link skoro jest nie zgodny z prawdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Zanim coś napiszesz to wypadało by to sprawdzić bo te firmy na 100% nie mają płatności sms. Jeny przepraszam ale nie dość że za gościa odwaliłem robotę to jeszcze dostaję naganę , myślałem że mają . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Jeny przepraszam ale nie dość że za gościa odwaliłem robotę to jeszcze dostaję naganę , myślałem że mają . Dobrze napisałeś odwaliłeś. Następnym razem sprawdzaj co piszesz a nie polegaj na tym bo myślałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Dobrze napisałeś odwaliłeś. Następnym razem sprawdzaj co piszesz a nie polegaj na tym bo myślałeś. Dobrze przepraszam, to się już nie powtórzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 (edytowany) A tu http://blutu.pl/index.php dzisiaj wypaliłem 2 smsy bo chciałem tak dla testów i nic nie dotarło do mnie żaden kodzik. Edytowano Styczeń 26, 2014 przez Redzik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 A tu http://blutu.pl/index.php dzisiaj wypaliłem 2 smsy bo chciałem tak dla testów i nic nie dotarło do mnie żaden kodzik. Proponuję byś złożył, reklamację w tym wypadku . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Ale nie ma i nie było. Więc nie rozumiem po co podaje link skoro jest nie zgodny z prawdą. Były na starym panelu, może dlatego podał. Proponuję zapoznać się z historią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Proponuję byś złożył, reklamację w tym wypadku . Tylko, że nie wiem jak to jest i czy mam podstawy. Ja mam fona na abonament i nie chcę wysyałać z niego żadnych sms'ów za dodatkowym kosztem. Wysłałem z komórki od rodziców. Wysłałem pierwszego i nic. W wysłanych wiadomościach nie ma nic. Pomyślałem, że nie wysałałem i powtórzyłem operację i to samo. Mama twierdzi, że jej ubyło ponad 2 zł a wysyłałem po 1.22 Jeszcze sprawdze w bilingu na t-m. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Tylko, że nie wiem jak to jest i czy mam podstawy. Ja mam fona na abonament i nie chcę wysyałać z niego żadnych sms'ów za dodatkowym kosztem. Wysłałem z komórki od rodziców. Wysłałem pierwszego i nic. W wysłanych wiadomościach nie ma nic. Pomyślałem, że nie wysałałem i powtórzyłem operację i to samo. Mama twierdzi, że jej ubyło ponad 2 zł a wysyłałem po 1.22 Jeszcze sprawdze w bilingu na t-m. Napisz do nich:) Albo zgłoś do ich usługodawcy płatności reklamację w tym wypadku to jest dotpay . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Jak sprawdzę w bilingu i będzie potwierdzenie to na pewno napiszę 2 zł to nie majątek ale na testy serwer zawsze jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Napisz do nich:) Albo zgłoś do ich usługodawcy płatności reklamację w tym wypadku to jest dotpay . A gdzie on ma pisać jak to firma no name http://blutu.pl/kontakt.php Dane kontaktowe62-620 Brdów woj. wielkopolskie pow. kolski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Krzaczor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2014 Już nie krzaczor . Przejęliśmy blutu.pl Usługi świadczone są już na naszych maszynach, w naszym DC w Łodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2014 Zauważyłem Życzę rozwoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2014 Dzięki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daRude 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2017 oddam swoje środki z mintshost.pl tj. jakieś 80 zł, wynoszę się stamtąd, bo to lipa straszna, byłem na wakacjach nie opłaciłem faktury to mi wy..li w kosmos VPS po 7 dniach bez możliwości przywrócenia z backupu środki były, zero @ czy sms, nic tak se o rm -r pewnie poszedł i nara ... żeby było śmieszniej to konto z środkami też wył. a historię faktur wykasowali :F, jak ktoś tam rezyduje to niech poda nazwę użytkownika to mu przeleję. Co do jakości usług to nie mam pretensji VPS najtańszy więc cudów nie oczekiwałem, do przełknięcia to było. Z sms płatności poza mintshost co polecacie koledzy jescze? Mam kilka prepaidów, hajs na nich jest a ja chętnie bym to roztrwonił na coś ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach