bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Szukam do pobrania apps którego link jest poniżej: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.gege.caldavsyncadapter&hl=en_GB Nie chcę go instalować lecz potrzebuję umieścić na pewnej stronie. To dość skomplikowane ale własnie w takiej formie ma być dostępny. Nie mogę tego znaleźć. Z góry dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Nie rozumiem pytania - chcesz wyciągnąć plik APK z marketu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Nie koniecznie wyciągnąć Po prostu potrzebuje ten plik w realnej formie jako plik który umieszczę na pewnej stronie i osoby wyłączający opcje o nieautoryzowanym źródle mogą go pobrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 (edytowany) no to musisz mieć pliczek apk - instalujesz program na swoim urządzeniu i wyciągasz go programem typu titanium backup, gemini app manager (pierwszy potrzebuje roota, drugi już chyba nie) Edytowano Styczeń 26, 2014 przez Kszysiu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Nie mam na to właśnie teraz czasu. Po prostu pewne sytuacje poszły w innym kierunku i mam małe urwanie głowy. jak znam życie to sobie oczywiście poradzę ale czasem co dwie głowy to nie jedna. Ale dzięki śliczne za chęci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waleq 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 W opisie aplikacji masz link do github'a skąd możesz pobrać kod źródłowy i samodzielnie utworzyć z niego plik .apk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebag23 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Spakowana aplikacja: http://www.file-upload.net/download-8553948/aplikacja.rar.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Dzięki śliczne. W tym forum nie można dawać reputacji a szkoda. Nie rozumiem może coś źle robię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 W piaskownicy nigdy dawać nie można było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach