belfik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 (edytowany) Witam. Poszukuję VPS z windows pod MKR ( Mała Księgowosć Rzeczpospolitej ) Chodzi o to aby mieć dostęp do tych danych z każdego komputera a nie chcę stawiać serwera w domu więc VPS. Bo dedyka raczej nie dostanę w takiej cenie? parametry jakie mnie interesują: Ram 4GB CPU: 2x 2ghz DYSK: 50-60 Łącze: 50-100 mb Budżet: 70-100 zł brutto I najlepiej jakiś okres testowy mile widziany I z czasem możliwość rozbudowy parametrów. Edytowano Styczeń 25, 2014 przez belfik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 Trochę niski Twój budżet jak na takie wymogi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belfik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 Ogólnie znalazłem ale nie chcę z windows 2012 wolałbym 2008 głównie chodzi o poruszanie się po systemie wolę tradycyjne niż metro UI. Ale i tak proszę o oferty bo nie wykluczone że może troszkę podnieść budżet w zależności od atrakcyjności oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
V-NET.pro 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 Witaj, zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą pod adresem http://www.v-net.pro/vps_windows Niestety nie oferujemy testu usługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmmm21 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 Możesz dla porównania rozważyć ofertę axfone.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belfik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 (edytowany) A jakbym chciał najtańszego dedyka zamiast VPS z windowsem to jaki budżet mi jest potrzebny minimalny już nie musi być taki "wypaśny" ale żeby uruchomić jakiś serwer poczty i głównym priorytetem jest MKR. Ale żeby miał te: 50-60 Dysku 2 GB ramu Procesor: może być Atom łacze 50-100 OVH odpada. A ogólnie chodzi mi o oferty dla osób fizycznych i dla tego szukam coś o niskim budżecie. żeby był w stanie taki serwer utrzymać wiec powiedzmy 100-120 brutto co chodzi o dedykowane Edytowano Styczeń 25, 2014 przez belfik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belfik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 I dosc waznym elementem jest posiadanie wydawania dzwiekow z serwera na axfone.pl nie maja karty dzwiekowej. Wysłane z mojego DRIVE przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Oferta Biznes-Host lub Mints-Host. Serwery ulokowane są w tej samej serwerowni (Poznań) - MintsHost jest gałęzią (marką) BiznesHost. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 http://hitme.net.pl/serweryvps_z_windows Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belfik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 A więc tak. Okres testowy jest ważnym warunkiem na axfone nie udało mi się poprawnie zainstalować programu MKR nie wyświetla mi polskich znaków pomimo że system komunikuje się ze mną w języku polskim czy angielskim problem jest ten sam. A potrzebuję to zrobić dość pilnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belfik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Dobra zostaje przy axfone poradzilem sobie jakos z ta konfiguracja i musze sie przyzwyczaic do win 2012 ale nie myslalem ze tez tak zmienia windowsa jak win 8. Wysłane z mojego DRIVE przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belfik 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2014 No to AXFONE dało ciała nie mam dostępu do serwera brak supportu w weekendy nie mam jak im zgłosić awarii bo nie pracują chłopaki. Potrzebuje szybko i tanio serwer z windows cena do 200 zł brutto i w jakiejś dobrej firmie która posiada support w weekendy i nie ma takich problemów jak axfone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2014 Dostałeś inne propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belfik 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2014 Tylko ze teraz wole taniego dedyka niz vps. A nie chce zakladac nowego tematu. Parametrow nie musi miec super ale support e przypadku awarii mile widziany w weekendy. Wysłane z mojego DRIVE przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2014 Jesteś idealnym klientem dla https://slaskdatacenter.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dcs.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2014 Budżet: 70-100 zł brutto No to AXFONE dało ciała nie mam dostępu do serwera brak supportu w weekendy nie mam jak im zgłosić awarii bo nie pracują chłopaki. Jak kiedyś powiedziano można robić TANIO, SZYBKO i DOBRZE - klient ma możliwość wyboru dwóch opcji. Pozdrawiamy, Zespół http://hostedwindows.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach