chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 (edytowany) Jak w temacie potrzebuje kompletny system sprzedaży internetowej który sprawdziłby się do obsługi składu budowlanego. Wymóg najważniejszy jest synchronizacja z subiektem GT. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły sugestie mile widziane. Pozdrawiam Edytowano Styczeń 25, 2014 przez chmuri (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 Shooper? http://sklepy.silnet.pl/integracje/subiekt-gt/?gclid=CJbs4LDrmbwCFchV3godGiEAmw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 Nie powiem co jest najlepsze ale czego unikać. Tak jak zawsze polecam prestę to odradzam ja przy połączeniu z Subiektem. Próbowałem ją użyć z dodatkiem http://www.e-mo.com.pl/s2s - odradzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcd 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Zastanów się nad IAI-shop.com - mają integrację z subiektem. Nie wiem jak teraz, ale kiedyś przetrzymywali hasła otwartym tekstem, co może nieco odstraszyć. Obecnie chyba tego nie zmienili. Ogólnie jednak - system zapewnia sporo funkcji, ma swoje zalety i wady, w użytkowaniu w miarę przyjemny, ale da się odczuć "lecenie na kasę" jego właścicieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Ogólnie jednak - system zapewnia sporo funkcji, ma swoje zalety i wady, w użytkowaniu w miarę przyjemny, ale da się odczuć "lecenie na kasę" jego właścicieli. też słyszałem takie opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaulinaRC 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2014 Spróbuj w takim razie inne rozwiązania na rynku. Platforma sklepów internetowych RedCart posiada integrację z subiektem od dość dawna (wczesniej niż IAI), zatem możesz być pewien, że całość skutecznie funkcjonuje ze sklepami internetowymi. Pełną listę funkcjonalności możesz znaleźć tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
L4.net.pl 7 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2014 Spróbuj w takim razie inne rozwiązania na rynku. Platforma sklepów internetowych RedCart posiada integrację z subiektem od dość dawna (wczesniej niż IAI), zatem możesz być pewien, że całość skutecznie funkcjonuje ze sklepami internetowymi. Pełną listę funkcjonalności możesz znaleźć tutaj Ze swojej strony jako pozycjoner dodam, że RedCart jest również dość przyjazny w kontekście SEO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jay 13 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2014 Jak masz stalowe jaja i 5 stówek, to sote posiada integrator w postaci modułu. Sama platforma jako taka jest również w wersji darmowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach