Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 Witam szukam CMS który ma mi służyć, jako stroną informacyjna oraz blog. *W miarę prosty w obsłudze. *Duża ilość templatek. *W języku polskim . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 Wordpress? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 Wordpress? Sęk w tym że nie odpowiada mi zbytnio ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 Sęk w tym że nie odpowiada mi zbytnio ;/ A co ci w nim nie odpowiada? spełnia wszystko co wymagasz i można go dostosować dosłownie do wszystkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 To weź Joomle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 Jeśli pod bloga nie pasuje Ci Wordpress, to chyba jedynym wyjściem będzie stworzenie autorskiego CMS... Brak budżetu aktualnie To weź Joomle. Zapomniałem o Joomle dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 Zerknij sobie na to www.windu.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 Dziękuje wszystkim za pomoc zdecydowałem, się na joomle . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 Jeszcze w razie czego możesz popatrzeć sobie na Get-Simple, jest spolszczenie do niego, całkiem porządny i prosty skrypt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach