Albi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 (edytowany) W prawej kolumnie umieszczone zostały "Najlepiej oceniane firmy" i tu jest istotny błąd. Firmy są podlinkowane ale linki przenoszą mnie na na:Nie mam odpowiednich uprawnień, pomimo, ze jestem zalogowany (a to powinno byc chyba dostępne rownież dla niezalogowanych userów) - chyba czas poprawić linki Poprawnie natomiast działa "Zobacz cały ranking" oczom ukazuje sie ranking. Gwiazdki są bardzo ładne, lecz ja chce zobaczyć opinie i tu niestety znowu "Ups! cos poszło nie tak lub nie posiadam uprawnień"Sytuacja jednak zupełnie inaczej wygląda, gdy probuje sie dostać do Opinii z banerka na stronie głównej FutureHost. Nie dość, że mogę wejść wszedzie gdzie chce, to nawet opinie mogę dodać bez problemu. Edyta:... i jeszcze te zaślepki do poprawy Wybaczcie prosze, że na forum świezak jestem (niespełna 12h po rejestracji) i tak od razu wytykam Edytowano Styczeń 25, 2014 przez Albi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 I bardzo dobrze. Część wynika, właśnie z nowego konta i poprawimy aby było dobrze. Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 Ok, błąd zidentyfikowany ale niestety trzeba na programistę do poniedziałku poczekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Albi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 Dzięki! Chetnie zamienie "Dzięki!" na nazwy 3 firm, które możesz polecić - będe wdzięczny Również z góry Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 Ja odsyłam do rankingu Dorzuciłbym do przedstawionych chmurki oktawave.com i e24cloud.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2014 Błąd został poprawiony, dzięki za sygnał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach