kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2014 Czy odczuwacie problemy z gmailem? Mam kilka kont i praktycznie wszystkie działają ale nie da się nic robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2014 Przed chwilą dwa konta mi leżały. Z czymś mają kłopoty http://www.google.com/appsstatus#hl=pl&v=status&ts=1390592560573 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2014 Ja od kilku dni miałem takie cuda ze wysyłałem maila mail doleciał do odbiorcy i jednocześnie do mnie jak bym sobie sam go wysłał. Mi też poczta nie działała teraz jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2014 Też miałem chwilowy brak dostępu, do poczty ale teraz jest OK . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2014 Będę złośliwy i nic tu nie napiszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawymarian 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2014 (edytowany) Dziwne, nie miałem problemów, chyba, że z pobraniem załącznika ale to z kilka miesiecy temu. Bardziej wkurzają mnie coraz nowsze techniki reklamowe.. Edytowano Luty 10, 2014 przez ciekawymarian (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
happy 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2014 Google to też sprzęt i mają prawo do awarii. Ale ich poczta i tak jest niezawodna, jednak kiedyś mi zginęło sporo maili... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2014 Ale ich poczta i tak jest niezawodna, jednak kiedyś mi zginęło sporo maili... Praktycznie każdy polski hosting jest mniej zawodny niż ta ich usługa warta miliardy dolarów Korzystałem z masy hostingów i nigdy nie spotkałem się z czymś takim, żeby codziennie coś nie działało, a tak obecnie (od paru tygodni) jest z gmailem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2014 Pewnie dlatego, że nikt tego nie robi na taką skale jak gmail.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Luty 20, 2014 To jest tak rozproszona usługa, że problemu mogą dotyczyć jakiegoś procenta użytkowników więc nie ma co siać zamętu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 21, 2014 Przy ich masowości nie jeden może nie zobaczyć problemu, który ma ktoś inny. Sam jakoś nie pamiętam, abym miał problem z jakąkolwiek ich usługa kiedyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) Hasło zapisane w przeglądarce nie łapie trzeba wpisywać ręcznie, albo kopiuj wklej. Edytowano Marzec 6, 2014 przez thetox (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2014 Hasło zapisane w przeglądarce nie łapie trzeba wpisywać ręcznie, albo kopiuj wklej. U mnie działa lepiej niż kiedykolwiek. Nawet te ekrany, gdzie nazwa użytkownika już jest wpisana (please re-enter your password) są poprawnie wypełnianie zarówno przez Chrome jak i Firefoksa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2014 Mi od dawna czasem maile trafiają do złych skrzynek (np. mam maila x@y.z oraz a@b.c, to mail adresowany do a@b.c czasem wchodzi do x@y.z), albo dostaje maile adresowane do kogoś innego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2014 U mnie czasem maile znikaja a przychodzace wiadomosci wpadaja nie do tych zakladek co trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach