N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Sponsi mam ciut większy ekran w s3 i poziomo to tylko ogladam filmy, a tak to wcale i też jest wielki, ale bynajmniej czuć ze ma się ten telefon w kieszeni haha, faktem jest ze nieraz krempuje ruchy hehehe u mnie ze slotami nie ma akurat problemu;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Sponsi mam ciut większy ekran w s3 i poziomo to tylko ogladam filmy, a tak to wcale i też jest wielki, ale bynajmniej czuć ze ma się ten telefon w kieszeni haha, faktem jest ze nieraz krempuje ruchy hehehe u mnie ze slotami nie ma akurat problemu;DTez mam s3, beznadziejny heeh A tak serio, bo sie zacina mi non stop, nawet przy wchodzeniu dp kontaktów klapka trzeszczy, mam go 2 miesiace. Znasz moze jakieś miękkie etui silikonowe do niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2014 Durex ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2014 Tez mam s3, beznadziejny heeh A tak serio, bo sie zacina mi non stop, nawet przy wchodzeniu dp kontaktów klapka trzeszczy, mam go 2 miesiace. Znasz moze jakieś miękkie etui silikonowe do niego? Tak napisz pw, co do tela, swego czasu padły mi dwa podświetlane przyciski prawdopodobnie od wilgoci i naprawa to koszt około 650zł poleżał w szafce i dwa dni potem znowu działy, tel jak tel każdy się zużywa. Wgraj sobie innego roma, jakiegoś innego andka i heja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2014 Tak napisz pw, co do tela, swego czasu padły mi dwa podświetlane przyciski prawdopodobnie od wilgoci i naprawa to koszt około 650zł poleżał w szafce i dwa dni potem znowu działy, tel jak tel każdy się zużywa. Wgraj sobie innego roma, jakiegoś innego andka i heja Telefon jako konstrukcja i wyświetlacz bardzo mi sie podoba, natomiast jego wykonanie i materialy z ktorych jest zrobiony to dramat jakis, ten plastik to gownolit taki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twintip 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2014 a co powiecie na ten temat? http://www.myphone.pl/pl/produkt/40/s-line/?gclid=CL7r3-6oobwCFcVZ3godY08AhQ ktoś coś więcej o nim wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzys21 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2014 Drogi, normalnie telefony z tym chipsetem Mediateka chodzą po 120-150 $, na pewno nie > 900 zł. Zobacz sobie te ZTE o których wcześniej pisałem - cena niższa, na XDA jest masa custom rom'ów pod nie, ekrany większe (5 cali), a reszta specyfikacji identyczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twintip 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2014 ok, dzięki za opinię! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach