jacjec 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 Witam, kilka dni temu zmieniłem layout strony, co myślicie o czymś takim, czy przyciągnie to klientów ? Sklep Rasterwood - Designerskie Meble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 Te kolory szare wydają się takie ponure. Za dużo szarości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 A mi się podoba. Prosto i czytelnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 Kolory paska menu zmieniłeś ale kolory otwieranego menu nie pasują teraz do niczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 Grafika nagłówkowa jest za wysoka, jeśli jednak chcesz ją pokazać wysoka to tylko na stronie startowej. Na pozostałych zrób ją 2x a nawet 3x niższą. Gradienty ładne ale za bardzo kojarzą mi się z branżą elektorniczną. Na zdjęciu towaru http://rasterwood.shoper.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_1ea7a840ff8e00309681e8a969da606a.jpg loga zajmują za dużo miejsca, rozumiem promocja marki ale traci na tym czytelność produktu. Menu z kategoriami daj od razu rozwinięte bo po chwili dopiero je zauważyłem. W stopce niebieskie linki nie pasują do tła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 Ogólnie to lay bardzo mi się podoba. Wszystko jest czytelne i kolorystyka też jest dość dobrze dobrana, ale uwagę zwraca drobna pierdoła do poprawienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 To nie jest standardowy szablon shopera? Jak dla mnie wygląda słabo pod taką tematykę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 To jest chore, że na tym forum nie można dawać plusów... bez sensu! A, że niby autor może? ednet +1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 Dzieki Sponsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 w sumie user jacjec dodał tu posta chyba tylko po to aby dodać 1 link do sklepu do swojej kolekcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 Wkurzające, on poswięcił 2 minuty zeby się zarejestrować i zalogować a pozostali o wiele więcej aby go ocenic. Proźba do adminów o usunięcie linka z jego posta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 Wkurzające, on poswięcił 2 minuty zeby się zarejestrować i zalogować a pozostali o wiele więcej aby go ocenic. Proźba do adminów o usunięcie linka z jego posta. Dlaczego mają usunąć od tego ten dział jest i nie ma żadnych restrykcji odnośnie ilości postów by się zareklamować. Po tym jak binokle zmieniło zasady będzie tego coraz więcej, bo najlepszy teraz jest marketing szeptany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 Zróbcie mu link nie klikalny i po sprawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 chodzi o link nieklikalny (dzięki @kalkulatorek) @robson345: sugeruję aby usunąć link , dlatego że autor dodal newsa nie po to aby uzyskać odpowiedź na pytanie ale po to aby mieć 1 link więcej. takie zagrywki sa coraz popularniejsze i dość irytujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2014 Według mnie też estetycznie kolorystyka pasuję jedynie ten likebox zrobiłbym , wysuwany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaki 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2014 Grafika i układ produktów marne, pod względem SEO podobnie. Po każdym przejściu na inny produkt trzeba bez sensu przewijać w dół. O logo to szkoda nawet pisać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach