im2low4u 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2014 Witam, Szukałem cały dzień lecz nie znalazłem. Widział ktoś może gdzieś cms do ogłoszeń nieruchomości albo jakiś od ogłoszeń który będzie można przerobić ? Licencja open source by była najlepsza. Z góry wielkie dzięki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2014 Ja widziałem ostatnio taki portal google.pl tam można dużo rzeczy znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
im2low4u 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 A ja czytałem gdzieś że w podstawówce powinni uczyć czytania ze zrozumieniem Jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to powinieneś się wstrzymać z naciśnięciem "odpowiedz" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 http://demo.osclass.org/realestate/ Łatwy w zarządzaniu i w ewentualnych przeróbkach. Skrypt dość uniwersalny o sporych możliwościach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach