Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2014 Hej, Czekałem aż pewna domena wygaśnie (moja) nie odnawiałem jej i chciałem kupić jeszcze raz. Mało popularna domena. Okres ochronny kończył się 19 stycznia. Dzisiaj patrzę i: NAZWA DOMENY: domena_.pl oczekuje w kolejce na rejestrację utworzona: 2014.01.19 09:24:36 ostatnia modyfikacja: 2014.01.19 09:24:36 wygasa: 2014.02.02 09:24:36 dnssec: brak REJESTRATOR: Michau Enterprises Ltd. Chytron, 26 Street, Office 21, P.C. 1075 Nicosia, Cypr tel.+357.22761649 fax:+357.22767543 e-mail:domains@dropped.pl Ponieważ domena jest zarejestrowana w AfterMarket.pl, po uiszczeniu opłaty jej transfer jest gwarantowany. Liczba złożonych ofert: 0 Bieżąca cena w aukcji: 50 PLN Czas zakończenia aukcji: 2014-01-31 21:00:00 (11 dni) Co robić - jak żyć? Spokojnie czekać czy po ptakach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2014 Jak dla mnie poczekać bo jest w kolejce do rejestracji więc jeżeli nie znajda kupca to wróci do puli wolnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2014 Zapewne jeszcze premium przejmie domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2014 Jak dla mnie poczekać bo jest w kolejce do rejestracji więc jeżeli nie znajda kupca to wróci do puli wolnych. Mhm, więc na spokojnie poczekam. Zapewne jeszcze premium przejmie domenę. Co wtedy? To to samo co AM? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2014 Tak, nieco czekania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2014 Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2014 Skorzystaj z rejestratora, który pozwoli ci zarejestrować domenę w statusie BOOK_BLOCKED (po wygaśnięciu rezerwacji przez pięć dni domena ma taki śmieszny status, w którym zarejestrować ją może każdy - jest to ochrona przed zapętleniem rezerwacji przez jakiegoś partnera). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2014 Skorzystaj z rejestratora, który pozwoli ci zarejestrować domenę w statusie BOOK_BLOCKED (po wygaśnięciu rezerwacji przez pięć dni domena ma taki śmieszny status, w którym zarejestrować ją może każdy - jest to ochrona przed zapętleniem rezerwacji przez jakiegoś partnera). Zaciekawiłeś mnie, zapodasz jakiś konkretnych rejestratorów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2014 az.pl chociażby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2014 A czy w tym okresie ktoś inny może dokonać rezerwacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2014 Nie może, inaczej domena nie wyszłaby nigdy ze stanu rezerwacji, no chyba że klient kupi od firmy taką zarezerwowaną domenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2014 az.pl chociażby. Wystąpiły błędy Domena niedostępna do rezerwacji: domena_.pl To samo przy próbie rejestracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2014 A czy w tym okresie ktoś inny może dokonać rezerwacji? Okres BOOK_BLOCKED jest właśnie po to, żeby domenę dało się zarejestrować, a nie w nieskończoność rezerwować. Domena niedostępna do rezerwacji: domena_.plTo samo przy próbie rejestracji Domena musi być w stanie BOOK_BLOCKED (usunięta z kolejki / is released from the queue) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach