lou. 11 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2014 (edytowany) Hej! Chciałbym byście ocenili moje małe dzieło. Mówię tutaj o blogu, który opisuje kilka tematów. Zatem proszę was o słowa krytyki i o propozycję związane z promocją, wyglądem i funkcjonowaniem bloga. Dziękuje! www.motoluz.pl Edytowano Styczeń 19, 2014 przez lou. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2014 Szablon mi się podoba jednak zmienił bym te różowe elementy na inny kolor A no i w stopce coś ci się dodało albo zapomniałeś usunąć : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2014 Okej, coś da się zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2014 DisQus który masz jako komentarze gniecie foty Sprawdź 1 wpis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2014 No masz rację, tylko nie bardzo wiem o co chodzi. Nawet avatar nie chce zaskoczyć :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2014 Widzę że już poprawione oraz nowy wpis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2014 Cytat ze strony: Czy jestem następnym blogerem, który posiada słomiany zapał? – Myślę, że jestem inny. A ja myślę że za parę miesięcy przekonamy się jaki masz zapał Zwłaszcz jak przekonasz się że blog Ci pieniążków (o których tak namiętnie piszesz już w drugim wpisie) za szybko nie przyniesie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2014 @robson O ile w ogóle, kiedykolwiek @OP - popraw sobie polski font. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2014 Widzę, że ktoś ma problem z czytaniem. Polecam dokładnie przeczytać drugi wpis jeżeli ruszamy temat z pieniędzmi. Napisałem, że blog będzie miał styczność z pieniędzmi - jest tam napisane czy to będą pieniądze z jakichkolwiek reklam? Stawiam sobie wybrane cele chyba nie przesądza o porażce. Co do motoryzacji to polecam po raz kolejny drugi wpis, ponieważ widzę, że serio jest problem z czytaniem ze zrozumieniem. Z czcionką coś pokombinuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 Widzę, że ktoś ma problem z czytaniem. Polecam dokładnie przeczytać drugi wpis jeżeli ruszamy temat z pieniędzmi. Napisałem, że blog będzie miał styczność z pieniędzmi - jest tam napisane czy to będą pieniądze z jakichkolwiek reklam? Stawiam sobie wybrane cele chyba nie przesądza o porażce. Co do motoryzacji to polecam po raz kolejny drugi wpis, ponieważ widzę, że serio jest problem z czytaniem ze zrozumieniem. No raczej Ty masz problem z przekazem informacji: Przede wszystkim uświadom sobie, że nie będę pisał dla hajsu z Google czy innych agencji, które oferują podobną współpracę. Nie ukrywam, że blog będzie miał styczność z pieniędzmi, ponieważ niesie on za sobą pewne koszty utrzymania, a dodatkowo za pracę nad czymś otrzymuje się wynagrodzenie – Proste? Jedną kwestię mamy już z głowy. Chyba jasno i wyraźnie napisaleś że za prace nad czymś bierze się wynagrodzenie. A ja Ci pisze że z bloga jest ciężko wyciągnąć jakąkolwiek kasę zwłaszcza że nie chcesz dla nikogo pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 Dalem prosty przykład, że za pracę otrzymuję się wynagrodzenie. Nie napisałem, że ja będę pobierał jakieś oplaty. Reszta to tylko twoje przypuszczenie. A to, że na blogu ciężko zarobić to twoje zdanie, ja nie znam metod zarabiania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 (edytowany) Ja to Ci życzę szerokości w prowadzenia bloga Tym wpisem rozbawiłeś mnie do łez a jest takich kwiatków więcej. PS. Komentarze są pod stałą moderacją. Jeżeli stwierdzę, że napisałeś coś co łamie podstawowe zasady to twój komentarz zostanie usunięty. Daruj sobie gadkę o wolności słowa, jesteś u mnie w gościach i ja decyduje o tym co jest dobre a co złe. Edytowano Styczeń 23, 2014 przez robson345 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2014 (edytowany) Ciesze się Lecz opinie takich kwiatów jak ty to rosną mi centralnie obok kubłów na śmieci Edytowano Styczeń 23, 2014 przez lou. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2014 Czemu wpis o zarobkach od razu jako pierwszy O.o ? Strasznie to odstrasza blog o motoryzacji a tu naglę MONEY.Odnośnie samego bloga bardzo mi się podoba wykonanie estetycznie, przejrzyście ,aż zachęca do czytania ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola_DM 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2014 no właśnie...też spodziewałabym się więcej treści dotyczących motoryzacji a tu niespodzianka ale wizualnie jest ok. Pamiętaj, że teraz wlasciwie co druga osoba prowadzi bloga i generalnie ciężko się przebić, więc warto przylożyć się do tego o czym się pisze. I nieładnie mówić że ma się czyjąć opinię "gdzieś" skoro sie samemu o nią prosiło ... blog o motoryzacji a tu naglę MONEY.Odnośnie samego bloga bardzo mi się podoba wykonanie estetycznie, przejrzyście ,aż zachęca do czytania ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max25 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2014 Czy blog został już usunięty? Czy nie został opłacony hosting? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2014 Zabrakło MONEY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach