RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2014 Siemka Korzystał ktoś z was z tego dodatku do DA ? jest to dodatek do automatycznej instalacji Wordpress. Dokładnie identyczny co prowadził ostatnio hostinghouse na swoje serwery. Skrypt dostępny tutaj : http://simplewpi.com/ Jednak mam z nim problem zainstalować zainstalował się jest ok jednak gdy chce przejść do jego ustawień mam błądReading ../scripts/settings.conf error!Config file ../scripts/settings.conf writing error! Dodam że plik settings.conf znajduje się na serwerze tyle że jest pusty i ma rozmiar 0 coś nie tak poszło przy tworzeniu tego pliku? Przydał by mi się ten dodatek bo często instaluje ten skrypt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2014 Chmody ustawione? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2014 Niby skrypt przy instalacji powinien je sam ustawić. Dla pewności ustawiałem ręcznie jednak to nie pomogło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2014 Hmm serio nikt tego nie instalował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2014 Sprawdz czy na poprawnym userze to masz zrobione . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2014 Sprawdz czy na poprawnym userze to masz zrobione . Tak, jest to zrobione na systemowych tzn tym co plugin sam sobie zrobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2014 Zainstalowałem zmieniłem chmod na pliku na hardcora na 777 i działa . Tylko nie tworzy bazy usera mi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2014 Mam rozwiązanie ksk dzięki za podsunięcie pomysłu Zmieniłem chmod na plik tak jak ty na 777 po czym utworzył się config z rozmiru 0 zmienił swoją wartość. Wtedy przywróciłem mu chmod na 755 i z poziomu użytkownika spróbowałem odpalić instalator z automatycznym tworzeniem bazy danych no i działa zainstalowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2014 A robi bazy userom ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2014 Robi z automatu np admin_dawp4QPzYA jeden problem to to że przy każdej edycji z poziomu admina pliku settings.conf z tym co mialem problem to trzeba zmieniać chmody zeby wyedytowac na 777 a potem powrócić do 755 z poziomu usera nie ma tego problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach