Redzik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2014 Witam. Chciałem zaprezentować forum o pieskach rasy Shih Tzu. Żona sprawiła sobie takiego pieska i ma na jego punkcie obsesję Zresztą jak każda kobieta posiadająca tego psiaka i udzielająca się na forach tematycznych Postanowiliśmy założyć własne forum a czy się rozwinie zobaczymy. http://shihtzu.bolur.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2014 Wg mnie strasznie chaotyczne... i zbyt "słitaśne". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) Sitaśne musi być (chyba, że chodzi o nazwy tematów), Co do chaotyzmu to fakt parę rzeczy można usunąć bo chyba o to CI chodzi, że napaćkane za dużo. Ale po to wstawiłem portal aby nie śmiecić na samym forum Właśnie zdałem sobie sprawę, że w portalu są dwa panele logowania i jeden w linku. Na pewno z tym muszę coś zrobić. Edytowano Styczeń 18, 2014 przez Redzik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2014 Wg mnie strasznie chaotyczne... i zbyt "słitaśne". Nazwanie tego chaosem to jak prawić komplement Wpierw otworzyłem to forum na małym ekranie i nie wiedziałem gdzie jestem pomyślałem że to pod wyższą rozdziałkę robione przez to taki bajzer jest, ale na większym ekranie jest jeszcze większy burdel W obu przypadkach forum wyjeżdża poza ekran bardzo dalekoooooooo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) ? forum ma szerokość 1160px. Mało kto używa w dzisiejszych czasach mniejszej rozdzielczości niż 1400x900. Chyba, że na urządzeniach mobilnych pod które nie robiłem forum ( korzystam z tabletu o rozdzielczości 1024x600 i nie mam problemu z korzystaniem z forum ) Poza tym już korzystają z niego użytkownicy i nikt takich problemów nie zgłosił Edytowano Styczeń 18, 2014 przez Redzik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2014 Mało kto używa w dzisiejszych czasach mniejszej rozdzielczości niż 1400x900. Często ludzie mają jeszcze monitory w proporcjach 4:3 a te raczej mają rozdzielczość 1280x1024 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2014 No to 1160px i tak się mieści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2014 No w sumie:P pomyliłem wymiary P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzik 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2014 A jednak był błąd w kodowaniu Wyszukiwanie zaawansowane wyjeżdzżło poza wrapa Poprawione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach