kamil89 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2014 W sumie Prosze dziś screen statystyk: http://vpx.pl/i/2014/01/30/statystyki.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2014 W sumie Prosze dziś screen statystyk: http://vpx.pl/i/2014/01/30/statystyki.jpg Co te statystyki mają przedstawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil89 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2014 Zainteresowanie serwerem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2014 No sory bardzo, jeżeli takie osoby z którymi współpracujesz nie chcą wyłożyć się po 100zł a mając potem serwer i graczy do tego zarobek jaki będzie bo gra na pewno nie będzie darmo (itemshop) to na prawdę zysk będzie większy. Ale jak tam chcesz, dla mnie szkoda czasu na takich "kolegów". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2014 kamil89 Okradłem? Masz czas na zabranie swoich plików do godziny 09:00 potem usuwam całą vm. Nie dość, że człowiek się lituje i daje możliwość to jeszcze potem Cię oskarżą o kradzież.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil89 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2014 kamil89 Okradłem? Masz czas na zabranie swoich plików do godziny 09:00 potem usuwam całą vm. Nie dość, że człowiek się lituje i daje możliwość to jeszcze potem Cię oskarżą o kradzież.. Super że jednak chcesz oddać pliki i do 10 czas.. ale chociaż włącz tego VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dentarg 46 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2014 Ja nie rozumiem jednego, jedyna kopia plików jest na serwerze? Profeska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2014 Przyniosłem popcorn. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dentarg 46 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2014 Szkoda, ze tak rano bo otworzyłbym browara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil89 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2014 Widzę że posty na temat barany piszą Ja nie rozumiem jednego, jedyna kopia plików jest na serwerze? Profeska Jedyna kopia z ostatnich 24h jest u nich. codziennie ok 9-10 robiliśmy kopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach