Bubkoski 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2014 Witam. Mam zamiar zakupic z oferty hetzner serwer PSX60 SSD jednak boje sie atakow ddos (max okolo 100-150 mega). Serwerownie tą doradzil mi znajomy. Z tego co wiem w hosteam za 30 PLN mam Filtrowanie ataków sieciowych w OVH tez jest Anty DDOS. Jak to sie ma w hetzner? Oplaca sie brac tam serwer czy lepiej skorzystac z OVH? Licze na odpowiedz ;-) Bedzie to serwer gry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2014 W przypadku ddos hetzner wycina usługę (dany adres IP na który kierowany jest atak) na czas rozwiązania problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2014 Witam Jeśli myślisz o serwerze gier to raczej szukałbym czegoś w PL z uwagi na niski czas dostępu. Zapraszam do kontaktu- przygotuję maszynę w cenie nie gorszej niż w Hetzner- a może nawet lepszej, bo my nie pobieramy 400 pln za instalację. Pozdrawiam Krzysztof kont 696 021 304 info@sprintdatacenter.pl Dodam, że też posiadamy ochronę antyddos podobną do tej w hetzner. U nas jest bezpłatna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qler 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2014 Przyłączę się do tematu. Mam w tej chwili 3 serwery w Hetzner. Co prawda nie miałem nigdy problem z DDOSEM jednak słyszałem o przypadku, że potrafią oni zablokować IP/Serwer za to, że jest się ofiarą takiego ataku... @sprintdatacenter.pl Na jednym z serwerów kończy mi się miejsce i Interesuje mnie maszyna z nowej oferty Hetznera - PX70. Czy macie w swojej ofercie serwery z dyskami 3TB lub 4TB w RAID Hard 1 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bubkoski 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2014 Czekam na inne oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach