michkk 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2006 Witam. Czy home.pl ostatnio zwiększyło transfer i pojemność serwerów wirtualnych? Wchodze teraz na strone http://home.pl/serwery i widze na przykład BiznesSerwer za 600 netto/rocznie(transfer 600GB/rok). Wcześniej chyba był mniejszy transfer? Pozdrawiam Michał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2006 NetArt też zwiększył i wciąż wyprzedza home, które ogólnie ostatnio dostaje zadyszki (vide rejestracja .eu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michkk 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2006 shive, masz racje. Ostatnio się o tym przekonałem podczas rejestracji .eu :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martio 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2006 NetArt też zwiększył i wciąż wyprzedza home, które ogólnie ostatnio dostaje zadyszki (vide rejestracja .eu). Niestety, też należę do tych osób, które (po raz ostatni) zaufało w siłę Home.pl. Również straciłem szansę zarejestrowania niezłych domen na rzecz osób, które rezerwowały w NetArt. A jeżeli jesteśmy już przy domenach i Home.pl, to nie polecam trzymania tam domen. Mam problem z jedną cesją, która ciągnie się już od końca stycznia i nie widać rychłego zakończenia! Więcej formalności niż to warte! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cxz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2006 W moim przypadku (rejestracja domeny eu) akurat home było szybsze od nazwy. Mam u nich kilka domen i jestem naprawdę bardzo zadowolony (wygodny panel, eleganckie faktury, profesjonalizm). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promoter 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2006 Witam.Czy home.pl ostatnio zwiększyło transfer i pojemność serwerów wirtualnych? Wchodze teraz na strone http://home.pl/serwery i widze na przykład BiznesSerwer za 600 netto/rocznie(transfer 600GB/rok). Wcześniej chyba był mniejszy transfer? Pozdrawiam Michał. Z tego co pamiętam, to rzeczywiście znacznie mniejsze było, A co do prerejestracji domen .eu jako, że w dwóch firmach składałem wnioski, to muszę przyznać, że Active znacznie lepiej sobie poradził niż Home (choć z niego też jestem zadowolony) no, ale polskich domen w .eu nie rejestrowałem wogóle, tylko angielskie... Zaś w Nazwie bałem się je prerejestrować właśnie z uwagi na dużą liczę chętnych... w końcu limit był taki sam dla wszystkich - 5 domen na sekundę, a im więcej ktoś miał domen do rejestracji, tym mniejsze każda z nich miała szanse :] Najlepiej było znaleść jakąś małą firmeczkę bezpośrednio współpracującą z EURidem, ale te małe to one niestety nie zajmowały się prerejestracjami... chyba, że tylko po to powstawały, ale wówczas pracowały tylko na dużych spekulantów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michkk 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2006 W moim przypadku podczas rejestracji domen .eu bardzo się zawiodłem na szybkości home. Active24 i NetArt były szybsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach