Bomba 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 Witam, szukam chętnej osoby do współpracy. W zamian za skromny serwer mogę oferować duuużą reklamę Mam ciekawy projekt i chce go zrealizować. Zainteresowani? kontakt pw. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 pisz pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bomba 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 Napiszę po 22:55 bo mam jakąś dziwną blokadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 Do mnie tak samo możesz napisać, jeśli będzie konkretny pomysł mogę zaoferować serwery na dwóch platformach, na linux'ie jak i na windzie, każdy serwer podpięty pod rurkę 1 Gbps. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bomba 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 Netmat, napiszę do Ciebie za 10 min bo mam blokady na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 Do mnie też możesz napisać. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 Odezwij się na pw. lub gg1470483 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2014 Hmm czemu mój post z tego tematu znikł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2014 To pochwal się na forum... Zainteresowani sami się odezwą do Ciebie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prowebit 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2014 Również zapraszam na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2014 Jeżeli jest to aktualnie proszę odezwij się , na pw zaoferuję Ci świetny serwerek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach