Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 Kto w tym roku wspiera wośp, chętnie wypromujemy na WHT ? Wiem, że już późno ale aukcje trwaja jeszcze trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 Hehe Bartku ja akurat przelewy robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 Heheh. Mi chodzi o jakieś akcje typu konta hostingowe na aukcje.wośp.pl czy jakieś gadżety. Akcje super więc trzeba to wykorzystać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 My puściliśmy https://www.facebook.com/bizneshost Jeżeli ktoś się zastanawiał nad VPS z DA na rok to przelewa na konto WOŚP a my tworzymy mu VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 Proszę o więcej przykładów i robimy ładną listę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach