robson345 53 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 Nie odpowiada strona allegro.pl czy tylko ja mam tak czy może ktoś im ddosuje łacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McAs 28 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 mi działa bez problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 mi też działa bez niczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 Mi też działa. Pokaż cmd ping allegro.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 Przez krótki czas główna i logowanie nie działało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 Wośp dziś obsługują więc ruchu pewnie się narobiło i dostali zadyszki ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 Coś sie im działo: https://www.facebook.com/allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach