outmc 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 Witam Chciałbym ubezpieczyć dom , ale najbardziej mi zależy by był ubezpieczony od wiatru . ( chyba dobrze napisałem ) Coś możecie polecić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 PZU. Mam ubezpieczone mieszkanie, płacę nieco ponad 200zł/rok składki. Zawarte mam w tym także OC w życiu prywatnym i ochronę mienia w kwocie 100% wartości. Sum ubezpieczenia obecnie nie pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 Witam Chciałbym ubezpieczyć dom , ale najbardziej mi zależy by był ubezpieczony od wiatru . ( chyba dobrze napisałem ) Coś możecie polecić ? Aby mieć ubezpieczenie "przed wiatrem" czyli huragan, pioruny, gradobicie, deszcz nawalny itd. Musisz mieć ubezpieczenie od wydarzeń losowych. Jednak gdy coś takiego się wydarzy musisz mieć pisemne potwierdzenie od Instytutu Meteorologii oraz Gospodarki Wodnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach