dawinet 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2014 Witam, Czy może mi ktoś powiedzieć która część kodu odnosi się do pojawiających się napisów na layoutach ? Tzn wiem jak zmienić tekst pojawiający się, ale chciałbym niektóre paski usunąć zmienić częstotliwość pojawiania się. Czy można to odczytać z pliku html, gdyż zapewne trzeba dotrzeć do pliku .css a jest ich troche nie moge dotrzeć do właściwego. chodzi mi o napisy ''20% disscount" itp. strona zkamieni.hcore.pl Proszę o pomoc. index.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2014 Otwierasz plik edytorem, naciskasz kombinacje klawiszy CTRL + F wpisujesz: 20% DISCOUNTzatwierdzasz enterem i już masz odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gibek2 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2014 (edytowany) 423 linijka kodu : <h3 class="title_big">20% DISCOUNT</h3> znacznik h3 a clasa w css to " .title_big " Edytowano Styczeń 11, 2014 przez gibek2 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach