jerry443 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2014 Witam, Gdzie mogę dostać VPS do testów na min. 3 dni z DirectAdminem ? Po tym okresie wykupuję na miesiąc jeśli nie ma żadnych problemów. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2014 Test VPSa? A co Ty chcesz tam testować i w jakim celu? Tylko proszę, nie odpisz że stabilność, prędkość dysku czy co tam jeszcze wpadnie Ci do głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2014 Zapewne Chce sprawdzić jak wygląda DirectAdmin od strony Admina czy warto się pakować w to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2014 Ja tu widzę "Test VPS" a nie test funkcjonalności DA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerry443 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2014 Chcę przetestować skrypt tworzenia kont i jeśli działa to działać dalej z pewnym planem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2014 Skrypt do tworzenia kont a no tak ferie juz niedlugo wiec jakis biznes sie szykuje;) Wracajac do tematu ciezko dostac test zwyklego vpsa bez da a co dopiero z nim;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2014 Zapraszamy do kontaktu w sprawie testu oferty VPS z systemem DIrectAdmin: https://www.netdc.pl/zoptymalizowany-vps-directadmin,6.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2014 (edytowany) Ja tu widzę "Test VPS" a nie test funkcjonalności DA A ja tu widzę "test VPS z DirectAdminem". Hmm... Dziwne, może inne posty widzimy? do Autora, jak chcesz przetestować napisz do mnie mogę udostępnić vps na którym mam lickę Edytowano Styczeń 10, 2014 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerry443 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2014 Skrypt do tworzenia kont a no tak ferie juz niedlugo wiec jakis biznes sie szykuje;) Wracajac do tematu ciezko dostac test zwyklego vpsa bez da a co dopiero z nim;) hoho, aleś Ty mądry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach