RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2014 Hejka. Od wczoraj opcja pokaż nową zawartość coś kuleje. Cały czas pokazuje mi brak nowej zawartości. Wczoraj rano działało wszystko ok wieczorem nagle zrobił się brak i tak jest do dziś. To tylko u mnie czy u wszystkich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2014 Zobacz strzałkę: http://awesomescreenshot.com/04426bj846 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2014 O faktycznie teraz działa dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2014 No i super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2014 Bartek spójrz na screena RafoX-a u mnei tak jak u niego nie ładują się cufon-y na fontach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2014 Odesłał mnie grafik z pytaniami o przeglądarkę i system i co tam jeszcze może być pomocne. U mnie na win 7 i chrome 31.0.1650.63 m jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2014 Windows 7 64 bit + Firefox 26.0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2014 U mnie podobnie jak u @regdosa. Na FX nie śmiga, na Chrome działa. W FX Firebug nie krzyczy żadnymi błędami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2014 Jeśli chodzi o mnie to win 7 32bity firefox oczywiście widać ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2014 Kurde, nie lubię takich rzeczy: U mnie FF 24 - ok FF 26 (upgrade po uruchomieniu) - ok Igor: Fx 26, najnowszy Chrome. Fx 27 po updacie też działa, zakładka w trybie prywatnym też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2014 Kurde, nie lubię takich rzeczy: U mnie FF 24 - ok FF 26 (upgrade po uruchomieniu) - ok Igor: Fx 26, najnowszy Chrome. Fx 27 po updacie też działa, zakładka w trybie prywatnym też. Ciasteczka i pamięć podręczną FF wyczyścił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2014 Problemem jest adblock plus 2.4 (inne wersje nie wiem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2014 On jest przyczyną wszelkiego zła! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach