SosnA 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 Pytanie do osób które posiadają 1U miejsca w swojej szafie - które skłonne by były w jakiejś rozsądnej cenie to miejsce wynająć. Potrzebuje: 1U na serwer z jednym zasilaczem 350W obciążenie max 50% łącze z jednym adresem IP - generuje niewiele ruchu max 50GB w skali miesiąca jeśli jest opcja to FV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vilgefortz 75 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 W Warszawie to akurat z kolokacją nie problemu. Masz Atm, GTS i wiele innych. Cena pewnie w okolicy 150 PLN netto / m-c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 Ile masz na to pieniędzy w miesiącu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
globalnetwork.pl 11 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 Witamy serdecznie, Zapraszamy do kontaktu z nami na priv lub bok@globalnetwork.pl Postaramy się Panu pomóc. Wszystkie nasze zasoby trzymamy w serwerowni naszego oficjalnego partnera biznesowego ATM S.A. Jesteśmy w stanie zaoferować bardzo atrakcyjne warunki. Z poważaniem, Zespół BLUE LEAF Sp. z o.o. http://www.blueleaf.pl http://www.globalnetwork.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 Ja polecę datahouse.pl - sprawdzone osobiście przez ostatnie 5 lat ;-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SosnA 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 Chodziło mi raczej o firmę która w takim ATMie ma kilka szaf i ma wolne miejsce w szafie i będzie można od nich podkupić tańszym kosztem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 Dalej nie napisałeś ile? Standardowo ludzie będą się pocić a ty powiesz na końcu kwotę która kompletnie może być nierealna do osiągnięcia i powoduje to stratę czasu bez sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2014 (edytowany) Chodziło mi raczej o firmę która w takim ATMie ma kilka szaf i ma wolne miejsce w szafie i będzie można od nich podkupić tańszym kosztem. Trudno mi sobie wyobrazić, że mógłbyś w ten sposób osiągnąć niższy koszt niż w samym ATM. Przy 1U główny czynnik to energia elektryczna, ona nawet u dużego klienta ATM nie będzie tańsza. Patrzę na cenę 1U na atman.pl, przeliczam wg. tego co napisałeś (zasilacz 350W, średnie obciążenie 50%). Taniej w ATMAN nie dostaniesz. Edytowano Styczeń 7, 2014 przez alien (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żurawka Straszliwa 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2014 Miałem doświadczenia z różnymi firmami, bo działam w branży telekomunikacji cyfrowej od kilku lat. Na bieżąco śledzę oferty i porównuję ceny, bo zdarza się, że negocjuję warunki usług z firmami. Mogę powiedzieć z przekonaniem, że najlepiej spisuje się obecnie ta: http://www.atman.pl/. Podoba mi się szczegółowe rozliczenie z ATM oraz przydział numeracji PSTN do terminali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach