Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2014 Czy na serwerach dedykowanych kimsufi od OVH można istalować dowolny, swój system? Czy są one narzucane prze OVH? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unikat 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2014 hmm ? http://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/dystrybucje/ Mam nadzieję że chodziło o to Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2014 Konieczny jest zakup licencji u OVH, czy można użyć swojej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unikat 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2014 (edytowany) Z tego co widzę raczej tak , lecz nie jestem w 100% pewien , ponieważ nie korzystałem z ich usług. Poczekaj na wypowiedzi innych użytkowników korzystających z OVH. Pozdrawiam. @edit : Najlepiej jest do nich napisać - dowiesz się wszystkiego co i jak. Edytowano Styczeń 5, 2014 przez Unikat (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2014 Napisałem, ale liczę na to, że tutaj dostanę szybciej odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2014 Do windy możesz dodać swój klucz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2014 Jak wygląda jego wpisanie? Robię to przy instalacji systemu na dedyku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2014 Co ty, żadnej instalacji nie widzisz, klucz wpisujesz w panelu OVH, potem panel sprawdza czy klucz jest poprawny, jeśli jest, wtedy przechodzisz do zakładki reinstalacji systemu wybierasz system i klucz z listy Twoich kluczy, potem robisz partycje i klikasz instaluj, po 10 min serwer jest już gotowy do działań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graffiter. 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 Jeśli mówisz o własnym .iso, to mówię Ci że nie da się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 iso w ramdysku, qemu z odpowiednimi parametrami i wiekszosc systemow zainstalujesz. Samu mówisz o wirtualizacji czy jakaś kombinacja z quemu, która pozwoli zainstalować OS z iso na dysku i potem go normalnie zabootować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 Ale procek musi mieć wsparcie dla vt-x? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 http://makandracards.com/makandra/1192-using-qemu-to-quickly-test-an-iso-or-bootable-usb-driveŻe to taki sposób? I powinna mi normalnie instalka wskoczyć i powinno to zadziałać? Kurcze niektóre rzeczy mnie coraz bardziej zaskakują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graffiter. 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2014 iso w ramdysku, qemu z odpowiednimi parametrami i wiekszosc systemow zainstalujesz.Jak będą kebaby, muszę kupić i sprawdzić ten sposób. Windowsa tez się da w ten sposób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2014 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach