WarninG 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2014 Witam chciałbym prosić o wycenę domeny Wrzucaj.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 5zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarninG 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 Nie wiem skąd taka ocena domena jest bardzo dobra według mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 Dobrze powiedziane. Tylko według Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 Nie wiem skąd taka ocena domena jest bardzo dobra według mnie A co dokładnie jest w niej bardzo dobrego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 5zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 Nie wiem skąd taka ocena domena jest bardzo dobra według mnie Jeżeli według Ciebie jest bardzo dobra to sam sobie wyceń. (Ktoś napisał 5 zł - i tak zdecydowanie za dużo). Dla mnie jest bez żadnej wartości i za darmo bym jej nie wziął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarninG 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 Dla was wartość ma tylko to co wy posiadacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 EOT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach