Siema 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2014 Witam , poszukuje nowego serwera VPS . Poprzedniego parametry mi odpowiadaly ale jego cena ulegla zmianie. serwer bedzie sluzyc do masowego stawiania botow w grze Zalezy mi na: -Windows (musi byc) -dobre łącze (żadnych kickow i rozlaczen) na poprzednim serwerze predkosc polaczenia wynosila nawet do 1gb uploadu i downloadu , nie musi byc taka duza , wazne aby sie nie rozlaczala -mozliwosc laczenia sie przez teamviewer Parametry poprzedniego serwera : AMD Opteron Processor 4171 HE 2.09 GHz 3,5 GB RAM 64 bitowy Windows server 2008 R2 Datacenter Powyzsze parametry byly dla mnie wystarczajace i nie mialem z nimi zadnych problemow (ale moga byc wyzsze:P) Nie znam strony skad pochodzil serwer ani nic wynajmowalem go przez posrednika. Placilem okolo 70zl/miesiac. Dziekuje wszystkim z gory za pomoc . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2014 Nikt Tobie takiego serwera za tą cenę nie udostępnij, jeszcze na rurce 1Gbps, poza tym licencja windy też trochę kosztuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2014 W sumie nie napisałeś ile tak na prawdę miałeś tego procesora (Napisałeś że jakiśtam opteron - ale do ilu rdzeni miałeś dostęp itp to już nie), ale jedną z najtańszych ofert w internetach jest:http://mintshost.pl/vpswin.phpWięc jeśli szukasz jakiś mega parametrów z wndowsem za 70zł to myślę, że to jedyna firma która może ci coś konkurencyjnego zaproponować.Pozdr.Kszysiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2014 W tym budżecie nie ma nic godnego polecenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2014 W tym budżecie nie ma nic godnego polecenia Jak to mawiają ostatnio w internetach: Sad but true Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2014 Ludzie chyba dalej żyją kebabami z OVH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nazgul 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2014 A skad dorwałeś takiego VPSa z Windem za 70 zł ? Podaj firmę gdzie teraz korzystasz z tej usługi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siema 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 Nikt Tobie takiego serwera za tą cenę nie udostępnij, jeszcze na rurce 1Gbps, poza tym licencja windy też trochę kosztuje... Specjalnie wyszczegolnialem ze nie zalezy mi na takiej predkosci , jednak jak widac nie potrzebnie zawsze sie znajdzie ktos kto nie potrafi przeczytac ze zrozumieniem. Zalezy mi glownie na jakosci lacza - brak disconnect'ow W sumie nie napisałeś ile tak na prawdę miałeś tego procesora (Napisałeś że jakiśtam opteron - ale do ilu rdzeni miałeś dostęp itp to już nie), ale jedną z najtańszych ofert w internetach jest: http://mintshost.pl/vpswin.php Więc jeśli szukasz jakiś mega parametrów z wndowsem za 70zł to myślę, że to jedyna firma która może ci coś konkurencyjnego zaproponować. Pozdr. Kszysiu Ich serwer "professional" wydaje sie naprawde spoko , jedyny problem to chyba cena miesiaczna ktora jest o polowe wyzsza , bo platnosc z gory za rok to wychodzi okolo 65~ zł za miech. Gdybym mial pewnosc do tej firmy i stabilnosci ich serwerow to prawdopodobnie bym sie zdecydowal . Dziekuje za propozycje , narazie ogranicze sie do dalszego poszukiwania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 (edytowany) @Siema: poczytaj sobie wczesniejsze watki na forum dotyczacy VPS'ów. Jest mnostwo ofert od firm, wystarczy zrobic porownanie poszczegolnych planow w tabelce. Edytowano Styczeń 6, 2014 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siema 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 @Siema: poczytaj sobie wczesniejsze watki na forum dotyczacy VPS'ów. Jest mnostwo ofert od firm, wystarczy zrobic porownanie poszczegolnych planow w tabelce. Dzieki , akurat wlasnie jestem na tym etapie. Temat powstal bo myslalem ze koledzy siedzacy dlugo w temacie beda potrafili udzielic w szybszy sposob pomocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k.kozak 49 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2014 Witaj! Zachęcam Cię do skorzystania z naszej oferty. Za 89 zł brutto miesięcznie bądź 414 zł brutto rocznie (50% rabat!) otrzymasz od nas VPS Windows o parametrach: 1,8 Ghz CPU 1 GB pamięci RAM Nielimitowany transfer danych! 20 GB dysk Więcej informacji na temat naszej oferty znajdziesz na naszej stronie internetowej http://webh.pl/?cmd=swin Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambrozy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2014 k.kozak: gdzie są fizycznie serwery? na stronie z ofertą OpenVZ jest informacja że ATMAN, natomiast na stronie O Nas w części infrastruktura jest informacja "Wszystkie nasze usługi świadczone są na serwerach zlokalizowanych w Polsce - Łódź." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k.kozak 49 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2014 Dziękuję za zainteresowanie ofertą. Informuję, że usługi świadczymy w oparciu o dwie lokalizacje: ATMAN/Wawa oraz TEREDO-DC/Łódź. Przy każdej usłudze przez nas oferowanej znajduje się stosowna informacja odnośnie lokalizacji. W przypadku serwerów VPS Windows zgodnie z naszą ofertą jest to TEREDO-DC/Łódź. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintshost.pl 21 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2014 Z naszej strony możemy zaoferować: #1 Serwer VPS Starter z Windows'em (KVM)Procesor: 3 GHzDysk: 20GB SSDPamięć: 1 GB RAMoraz transferem bez limituza 330zł rocznie! #2Serwer VPS Standard z Windows'em (KVM)Procesor: 2x 2.2 GHzDysk: 20GB SSDPamięć: 2 GB RAMoraz transferem bez limituza 474zł rocznie!Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z pozostałymi ofertami na stronie - Mintshost.plW razie szczegółowych pytań zapraszamy na nasza stronę gdzie nasz konsultant odpowie na Pańskie pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach