batonik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2014 Witam, mam bardzo dziwny problem dotyczący całej mojej sieci (użytkownicy podpięci do routera + wifi), otóż zakupiłem statystyki gameMe (www.gameme.com) dla własnego serwera counter-strike global offensive i ustawiłem domenę na www.home-edition.eu.gameme.com, moja witryna to www.home-edition.eu. Wszystko super działało sprawdzałem sobie statystyki, aż nagle próbując wejść na swoje forum www.home-edition.eu przekierowuje mnie na: www.i.gameme.com/progress/signature_en_usd.png Pomaga jedynie restart modemu, lecz po jakimś czasie problem znowu się powtarza. Problem dotyczy tylko użytkowników mojego internetu. Aktualnie statystyki działają pod domeną: www.home-edition.gameme.com Nie mam pojęcia co zrobić. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2014 wyczyść wszelki cache przeglądarki itp.Spróbuj na stałe przypisać IP serwera do domeny w pliku hosts Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
batonik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2014 W jaki sposób na stałe przypisać IP serwera do domeny? Problem też jest taki, ze nawet na ftp nie mogę się zalogować jak mam ten błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2014 http://stilger.eu/2009/07/13/ku-pamieci-edycja-pliku-hosts-w-windows-7-x64/pierwszy link w googleZamiast tego możesz spróbować najpierw zmienić dns Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
batonik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2014 Wygląda na to, że pomogło, bo problem się nie pojawia. Dzięki i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach