monco 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2013 Mam problem, jestem laikiem w tym temacie. Na koncie hostingowym mam juz postawiona stronę www.geoinvest.47.pl (działa poprawnie), mam jednak problem z przekierowaniem domeny na adres www.geoinvest.info.pl (domeną wykupiona na aftermarket.pl). Wpisałem DNSy i przekierownie IP lecz nie dziala, wszystkie ustawienia w screenach. NS1: ns1.47.plNS2: ns2.47.pl Będę wdzięczny za pomoc. screen.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dentarg 46 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2013 Jak na moje oko DNS działa ok (rozwiązuje nazwę na dobrego IPka), chociaż widzialem tam na screenie, że geoinvest.info.pl jest w DNS wpisane jako CNAME geoinvest.47.pl (IMHO słaby pomysł). Coś jest nie tak z konfiguracją strony albo serwera www (virtualhost?, w joomli może się podaje domene - na joomli się nie wyznaje ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2013 Robisz delegacje dns w domenie do konta www czyli dns od twojego uslugodawcy badz innego. Parkujesz ja w twoim panelu da lub cp (dodaj domene) i smiga:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach