kirolo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2013 (edytowany) Jaki VPS dla serwera TS3 (ok.120 slotów) SERWER MA BYĆ PRYWATNY ! Jednak zależy mi na ochronie przed atakami DDoS Edytowano Grudzień 30, 2013 przez kirolo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip_b 19 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2013 (edytowany) Jeśli publiczny to coś z ochroną DDoS ostatnio masa ludzi miała problemy z atakami na serwery publiczne (w tym mój). Gdy mój serwer widoczny był na listach publicznych serwerów miałem ataki DDoS dość regularnie jak tylko przestałem rozgłaszać mój serwer na listach (około 2 miesiące temu) nie mam najmniejszych problemów. TS3 pobiera naprawdę malutkie ilości RAM i CPU - najważniejsze jest aby transferu było sporo i ew możliwość bezproblemowego zwiększenia jak już pozyskasz statystyki. Edytowano Grudzień 30, 2013 przez filip_b (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kirolo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2013 Jeśli publiczny to coś z ochroną DDoS ostatnio masa ludzi miała problemy z atakami na serwery publiczne (w tym mój). Gdy mój serwer widoczny był na listach publicznych serwerów miałem ataki DDoS dość regularnie jak tylko przestałem rozgłaszać mój serwer na listach (około 2 miesiące temu) nie mam najmniejszych problemów. TS3 pobiera naprawdę malutkie ilości RAM i CPU - najważniejsze jest aby transferu było sporo i ew możliwość bezproblemowego zwiększenia jak już pozyskasz statystyki. Jakieś propozycje :3 hosting? Serwer ma być prywatny ale zależy mi na ochronie przed atakami DDoS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McAs 28 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2013 OVH, DigitalOcean, mintshost ( oferta Voice) - do wyboru do koloru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hyperhost.pl 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2013 Zapraszamy do zapoznana się z naszą ofertą hostingową: http://hyperhost.pl/ Pozdrawiamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip_b 19 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2013 Jakieś propozycje :3 hosting? Serwer ma być prywatny ale zależy mi na ochronie przed atakami DDoS Po co to agresywne wytłuszczenie w pierwszym poście? zainteresuj się firmą hosteam.pl VPS w ovh.pl z tego co pamiętam ma AntiDDoS Jeśli chcesz się rozliczać raz na 6 lub 12 miesięcy to sprawdź biznes-host.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
globalnetwork.pl 11 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2013 Zapraszamy do skorzystania z naszych usług: https://globalnetwork.pl/vpsopenvz Infrastruktura serwerowa znajduje się w Data Center ATM S.A., którego jesteśmy oficjalnym partnerem. Usługi świadczone są na serwerach marki DELL oraz HP. Z poważaniem, Zespół BLUE LEAF Sp. z o.o. http://www.blueleaf.pl http://www.globalnetwork.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2013 Wziąłbym dedyka w OVH, a nie VPS-a. Ale obojętne, jeśli chcesz coś taniego z ochroną przed ddosami, to tylko OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintshost.pl 21 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2013 Z naszej strony możemy zaoferować:Serwer VPS StarterProcesor: 3.2 GHzDysk: 50GB SSDPamięć: 3 GB RAMoraz transferem bez limituza 150zł rocznie!Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z pozostałymi ofertami na stronie - Mintshost.plW razie szczegółowych pytań zapraszamy na nasza stronę gdzie nasz konsultant odpowie na Pańskie pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2013 Z naszej strony możemy zaoferować: Serwer VPS Starter Procesor: 3.2 GHz Dysk: 50GB SSD Pamięć: 3 GB RAM oraz transferem bez limitu za 150zł rocznie! Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z pozostałymi ofertami na stronie - Mintshost.pl W razie szczegółowych pytań zapraszamy na nasza stronę gdzie nasz konsultant odpowie na Pańskie pytania. Rozumiem, że za 150 zł rocznie zapewnicie mi VPS'a i ochronę Anty-DDoS, tak? A skoro nie to po co ta reklama nieadekwatna do potrzeb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2013 @up Znając dzisiejsze realia po pierwszym ataku nie było by już tak kolorowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach