prof3ssor 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 Witam zrobiłem mój pierwszy layout , chcę się dowiedzieć co o nim myślicie czy może coś takiego iść w siec?SSY: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 1. Typografia leży całkowicie. 2. Dobór kolorystyki też mógłby być lepsze odrobinę. 3. Cienie na menu za bardzo moim zdaniem nie pasują. Dużo nauki i pracy przed Tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prof3ssor 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 Typografia tzn ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 Nadaje się na szablon za SMS 1.99 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 Typografia tzn ? Nie rozumiem za bardzo pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2013 Nie rozumiem za bardzo pytania. Chyba nie wie co to jest typografia. Chodzi tutaj o zastosowaną czciokę/font. Kiepsko wyglądają i nie pasują do tła i całokształtu strony. Poczytaj trochę o poprawnej typografii w layoutach i ogólnie grafice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prof3ssor 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2013 Rozumiem , dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach