NoSound 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 Witam, tym razem moja potrzeba wiąże się z niedrogim serwerem www pod forum. Dodatkowe informacje: - forum pod IP.Board Wymagania: - do 50zł /rok - bezproblemowa zmiana pakietu na wyższy - możliwość okresu testowego Brane pod uwagę: 2ap.pl - MINI - 50zł Mintshost.pl - Standard z kodem rabatowy PIO - 48zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 http://www.mzone-net.eu/index.php?d=kontawww 4 zeta pewnie nie przyjdzie A może nawet Ci opuszczą te pare zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoSound 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 12zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 Aaa.. bo tabelka jest krzywa i pierwsza jest za pół roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 Tak ale masz darmową domenę i dyski ssd. ;-) Zapraszam do naszego bok, na pewno przygotujemy jakąś dobrą ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waleq 10 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 Masz jakieś statystyki tego forum, czy stawiasz nowe? Z doświadczenia wiem, że IPB z dodatkami potrafi trochę obciążenia generować. Moje forum (3,4k userów, 47,5k postów) jest w hekko i szczerze ich polecam. Sądzę, że jeśli będzie to nowe forum to i EasyPack na początek wystarczy. Weź sobie 14 dniowy test i sam ocenisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sax.pl 7 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 Hej, możesz jeszcze zobaczyć naszą ofertę - serwery www - jeśli byłbyś zainteresowany testem - napisz na bok@sax.pl, przy płatności z góry za rok możemy także zaproponować darmową domenę na pierwszy rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoSound 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 (edytowany) Nowe forum. Co do rozwoju to ciężko powiedzieć w tym momencie jak będzie. Edytowano Grudzień 28, 2013 przez NoSound (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 Będzie to nowe forum. Co do rozwoju to ciężko powiedzieć w tym momencie jak będzie. Na początek wystarczy najtańszy serwer z naszej oferty, Basic ONE. W panelu u nas masz także możliwość pełnego monitoringu obciążenia generowanego przez Twoje konto, wykresy pokazują takie dane jak: Użycie CPU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoSound 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 www.mzone-net.eu Napisałem na adres: sales@mzone-net.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McAs 28 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 @NoSound Luknij PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 @NoSound Luknij PW Jaką firmę reprezentujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoSound 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 Obecnie rozważam ofertę: Mintshost.pl - Standard z kodem rabatowy PIO - 48zł neteasy.pl - small - zaproponowana cena 50zł ze wskazaniem na Mintshost.pl Czekam na dalsze propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McAs 28 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 (edytowany) @Miłosz Czy muszę jakoś firmę reprezentować? Edytowano Grudzień 28, 2013 przez McAs (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoSound 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 Jaką firmę reprezentujesz? tylko polecił wordkom.pl domyślam się że nie jest pracownikiem ww. firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 www.mzone-net.eu Napisałem na adres: sales@mzone-net.eu W systemie już jest informacja, że odpowiedź do Ciebie z ofertą została wysłana. W razie pytań zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 (edytowany) Zobacz ofertę http://klatka.pl Mozę przypadnie ci do gustu ew. https://slaskdatacenter.pl/hosting Edytowano Grudzień 28, 2013 przez lou. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintshost.pl 21 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 (edytowany) Z naszej strony możemy zaoferować:Hosting Starter z 5GB przestrzeni dyskowej oraz nieograniczonym transferem danych jedynie za 48 zł rocznie! - [LINK]Szybki hosting na dyskach SSD oraz panelem DirectAdmin do zarządzania.Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z pozostałymi ofertami na stronie - Mintshost.plW razie szczegółowych pytań zapraszamy na nasza stronę gdzie nasz konsultant odpowie na Pańskie pytania. Edytowano Grudzień 28, 2013 przez Mintshost.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 Polecę tą ofertę wyżej sam posiadałem forum IPB na MintsHost idealnie się sprawował - teraz przeszedłem na XenForo i także zacnie zasuwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
globalnetwork.pl 11 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2013 Zapraszamy do skorzystania z naszych usług: https://globalnetwork.pl/hosting Otrzymasz 7-dniowy okres testowy. W dowolnym momencie można zmienić pakiet na wyższy. Infrastruktura serwerowa znajduje się w Data Center ATM S.A., którego jesteśmy oficjalnym partnerem. Usługi świadczone są na serwerach marki DELL oraz HP. Z poważaniem, Zespół BLUE LEAF Sp. z o.o. http://www.blueleaf.pl http://www.globalnetwork.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoSound 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2013 Mógł bym liczyć na wypowiedź? 2ap.pl czy mintshost.pl Według mnie za 2ap przemawia ATMAN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoSound 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2014 wybrałem mintshost.pl temat do zamknięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laxton 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2014 wybrałem mintshost.pl temat do zamknięcia Czym sie kierowales wybierajac mintshost.pl? Pytam bo tez sie zaastanawiam pomiedzy 2ap.pl a mintshost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach