wojgsm 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 Kupię USD z PayPal - płacę przelewem z Alior Bank lub Alior Sync. Kwoty min. od 100 USD. Mam 'standard Allegro', ponad 2 tys komentarzy , czym mogę uwiarygodnić transakcję Konktakt: wojgp(malpa)poczta.onet.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 Mam 'standard Allegro', ponad 2 tys komentarzy , czym mogę uwiarygodnić transakcję Mam paszport polsatu, czy zmieni to przebieg transakcji z Tobą ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 Dlaczego sam nie wpłacisz z Sync na Paypala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 Prawdopodobnie dlatego, żeby kupujący i sprzedający zyskali po kilka groszy na wymianie, a nie PayPal, bank czy jakikolwiek kantor wymiany walut. Na chwilę obecną osoba sprzedająca dolary w większości miejsc dostanie poniżej 3zł za 1$, a osoba kupująca dolary dostanie je powyżej 3zł za 1$. Być może wojgsm spekuluje na kursach walut i spodziewa się w najbliższym czasie wzrostu kursu dolara. Oczywiście nie znam osoby, stąd słowa "prawdopodobnie" i "być może". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach