Arcaro 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2013 WItam, chcialbym prosic o wycene tej domeny: www.world-of-angels.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eskimos 17 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2013 Warta jest trochę więcej niż cena rejestracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2013 Warta jest trochę więcej niż cena rejestracji.O 50 groszy chyba ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoneserzyKina.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2013 Warta tyle, co koszt rejestracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alimyc 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2014 Możecie mi napisać co wpływa na wartość domeny? ____________________________________________________________ zegarki nautica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2014 Wiek, ilość i jakość linków przychodzących, historia, pr, ewentualnie nazwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alimyc 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2014 Czyli to ze mam domene o dobrej nazwie, nie przesądza o tym że domene bedzie mozna sprzedac za konkretna kwotę. Mozesz napisac o co chodzi z tymi linkami przychodzącymi ??? Czyli kto odwiedza moją stronę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2014 W stopce masz link przychodzący do podstrony sklepu - im więcej lepszych jakościowo odnośników tym większa wartość domeny. Co więcej wydaje mi się, że po prostu chodzi Ci o zostawienie linka niż o informację o domenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach